Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Det Är En Vägg Hängd Wc Pan

SEREL Purity

Det Är En Vägg Hängd Wc Pan Medan Purity toalettskål kommer in i dominansen av mjuka övergångar, lämnar den också enkla och minimala vindar i miljön. Det påverkar inte bara användaren med sin estetik utan möter också renlighet och oskuld och respekterar naturen. Det allmänna tillvägagångssättet i sätesskyddsuppsättningen av lätt demonterbara, låsmekanismen toalettsitsuppsättningar är funktionsknappar som ska sättas in i den inre delen av täcksetet. Knappar som kontaktas av användaren placeras på de områden som är svårast att bli smutsiga, så detta ger en ytterligare fördel med avseende på hygien.

Projektnamn : SEREL Purity, Designers namn : SEREL Seramic Factory, Kundens namn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Det Är En Vägg Hängd Wc Pan

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.