Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Parastoo

Stol Jag respekterar alla slags stolar. Enligt min mening är stolen en av de viktigaste och mest klassiska och speciella sakerna inom interiördesign. Idén om Parastoo-stol kommer från en svälja (tärna). Kanske är den glänsande och snygga ytan i Parastoo-stol med annorlunda och speciell design den gjord endast för mycket speciella och unika platser.

Projektnamn : Parastoo, Designers namn : Ali Alavi, Kundens namn : Ali Alavi design.

Parastoo Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.