Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bordslampa

M.T.F. ( My True Friend)

Bordslampa Det unika med MTF-lampan (My True Friend) i form av en hund är att den för det första kan passa nästan vilken dekor som helst, från det glada, varma barnrummet och avslutar med kalla officiella arbetskontor. För det andra har den en unik kombination av material - trä, plast, metall, glas som skapar en fusionsstil. Den tredje unika egenskapen är att inte alla lampor kan ha en svängarm med 360 grader och fri lutning från valfri vinkel. Dessutom ger vår lampa möjlighet till styv fixering med de bekväma ergonomiska låsen.

Projektnamn : M.T.F. ( My True Friend), Designers namn : Taras Zheltyshev, Kundens namn : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Bordslampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.