Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hyllsystem

bibili

Hyllsystem Nykter och klassiska i befruktningen, dessa hyllor imponerar med en stark personlighet. Detta kommer från den inverterade placeringen av de triangulerade stolparna, vilket resulterar i en vridningsrörelse som spelar på enhetens olika djup över sin höjd. Den dynamiska effekten som produceras ger en nästan mänsklig inställning till möblerna: beroende på var man tittar på det, verkar det titta över axeln och / eller lyssna på dörrar. Hyllorna "bibili" tillverkas i moduler med olika bredder. Det är därför möjligt att skapa funktionsväggar med en livlig grafisk effekt.

Projektnamn : bibili, Designers namn : Rosset Thierry Michel, Kundens namn : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Hyllsystem

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.