Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Butik

Family Center

Butik Det finns några orsaker till att jag stängde den långa (30 meter) framväggen. Den ena var att den befintliga byggnadens höjd var riktigt obehaglig, och jag hade ingen tillåtelse att röra vid den! För det andra, genom att omsluta den främre fasaden, fick jag 30 meter väggutrymme inuti. Enligt min dagliga observationsstatistikstudie valde majoriteten av shoppare att gå in i butiken bara på grund av nyfikenhet, och för att se vad som händer bakom denna fasad Nyfiken former.

Projektnamn : Family Center, Designers namn : Ali Alavi, Kundens namn : Ali Alavi design.

Family Center Butik

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.