Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

ICICLE

Stol Jag tror att sätena är de viktigaste och mest personliga medlemmarna i inredning. Dessutom har det extraordinära roller inom utomhus och inomhus. Alltid stolar är en plats att sitta, vila och koppla av när du når. Dessutom har alla en bra känsla om detta fråga. Vad skulle hända om den säkra och vackra delen som du litar på blir ett våldsamt och osäkert inslag? Detta är en känsla som jag vill visa.

Projektnamn : ICICLE, Designers namn : Ali Alavi, Kundens namn : Ali Alavi design.

ICICLE Stol

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.