Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skrivbordslampa

Aida

Skrivbordslampa Personligen hämtar jag inspiration från djur i naturen och i de flesta av mina konstruktioner föredrar jag att använda naturliga former snarare än att använda geometriska former. Skrivbordslampa är ett av mina favoritobjekt inom inredning. Designen på denna skrivbordslampa har inspirerats av Horn of ram (wether). Jag har försökt skapa en skulpturell och dekorativ form som fungerar som en skrivbordslampa.

Projektnamn : Aida, Designers namn : Ali Alavi, Kundens namn : Ali Alavi design.

Aida Skrivbordslampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.