Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pall

Meline

Pall Meline är en innovativ pall med förvaring. Dess minimala design har en hylla och en pinne för att hänga en jacka och en väska. Hyllan är idealisk för förvaring av elevernas verktyg och tillhörigheter och sträcker sig utåt för att hålla vissa artiklar inom räckhåll. Det är lätt med hårdträram och laminatstol / hyllplan. Designen påverkas av DeStijl-stilen. Meline är en pålitlig pall, en pall du kan kalla "en vän".

Projektnamn : Meline, Designers namn : Eliane Zakhem, Kundens namn : E Zakhem Interiors.

Meline Pall

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.