Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denna Stumbras klassiska vodkakollektion återupplivar de gamla litauiska vodkatraditionerna. Design gör en gammal traditionell produkt nära och relevant för idag konsumenter. Den gröna glasflaskan, som är viktig för litauisk vodkatillverkning, legender baserade på sanna fakta, och trevliga, iögonfallande detaljer - den krullade utskurna formen som påminner om gamla fotografier, den lutande stången på botten som kompletterar den klassiska symmetriska kompositionen, och typsnitt och färger som förmedlar identiteten för varje undermärke - alla gör den traditionella vodka-kollektionen otraditionell och intressant.

Projektnamn : Stumbras Vodka, Designers namn : Asta Kauspedaite, Kundens namn : Stumbras.

Stumbras Vodka Etiketter

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.