Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Knivblock

a-maze

Knivblock A-labyrint knivblock design syftar till att stimulera våra mentala och visuella sinnen lika. Det sätt som det lagrar och organiserar knivar är unikt inspirerat av det barndomsspel som vi alla känner till. Att slå samman estetik och funktionalitet perfekt, a-labyrint tjänar sitt syfte och ännu viktigare bygger en koppling till oss som väcker känslor av nyfikenhet och kul. Ren i sin form a-labyrint låter vi njuta av dess enkelhet som gör så mycket mer med mindre. På grund av detta gör a-labyrint en autentisk produktinnovation med en oförglömlig användarupplevelse och en look som ska matchas.

Projektnamn : a-maze, Designers namn : Prompong Hakk, Kundens namn : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Knivblock

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.