Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Scenen För Bröllopsmottagning

Depiction

Scenen För Bröllopsmottagning Vackert designad uppsättning för bröllopsmottagning. Grand Avenue välkomnar gästen på mjuk vit pälsmatta. Känner kärnan i staden Rom genom porten, de romerska pelarna, statyn, den runda sittandelen i tiara-stil och den enorma "Fontana-di-trevi". Ljudet av rinnande vatten skapar en lugnande musik i bakgrunden medan du hälsar den nygifta. Inte enskild person från teamet har någonsin hört eller sett den faktiska strukturen och får fortfarande 100% avbildningen av den ursprungliga strukturen, vilket är värdefullt att göra allt på bara 20 dagar.

Projektnamn : Depiction, Designers namn : Arundhati Subodh Sathe, Kundens namn : Victrans Engineers.

Depiction Scenen För Bröllopsmottagning

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.