Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Reklamaffisch

Amal Film Festival

Reklamaffisch Affischen inspirerades av den glada firandet i festivaler. Designen skapades för att omfamna och fira skillnaderna som finns i den rika spanska kulturen. Eftersom Spanien är ett multikulturellt land som är rikt på sin historia och sin identitet utformades affischen för att lyfta fram hopp mellan européer och araber, muslimer och kristna. Projektet designades i Barnbrook studio, London, Storbritannien. Det tog en vecka att få affischen utformad. De använda färgerna, typen och symbolerna inspirerades av korsningen mellan den spanska och arabiska kulturen.

Projektnamn : Amal Film Festival, Designers namn : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kundens namn : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklamaffisch

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.