Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Islamisk Identitetsvarumärke

Islamic Identity

Islamisk Identitetsvarumärke Konceptet med varumärkesprojektet för att belysa hybrid av islamisk traditionell prydnad och modern design. Eftersom klienten var kopplad till traditionella värden men ändå intresserade av modern design. Följaktligen var projektet baserat på två grundläggande former; cirkeln och fyrkanten. Dessa former användes för att belysa kontrasten mellan att kombinera traditionella islamiska mönster och modern design. Varje enhet i mönstret användes en gång för att ge identiteten en sofistikerad manifestation. Silverfärgen användes för att betona det moderna utseendet.

Projektnamn : Islamic Identity, Designers namn : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kundens namn : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamisk Identitetsvarumärke

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.