Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Galleria

Fluxion

Galleria Inspirationen till detta program kommer från myra kullar som har en unik struktur. Även om myrkullarnas inre struktur är väldigt komplex kan den bygga ett enormt och ordnat kungarike. Detta illustrerar den arkitektoniska strukturen av den är extremt rationell. Samtidigt bygger insidan av graciösa bågar av myrkullar ett imponerande palats som verkar extra utsökt. Därför använder formgivaren myrans visdom som referens för att bygga både konstnärligt och välkonstruerat utrymme såväl som myrkullar.

Projektnamn : Fluxion, Designers namn : Zhipeng Kang, Kundens namn : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Galleria

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.