Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Kalamis Liman Restaurant

Restaurang Kalamis Liman Restaurant designades av Atölye A Architecture. En animerad film behövdes för presentationen av projektet. Syftet med den animerade filmen, som förbereddes av Ayhan Güneri Architects, återspeglades restaurangens realism. Modelleringsfasen för Kalamis Liman Restaurant på 10 dagar, bestående av 1600 kvadratiska 64 sekunder av animering till återgivningssteg, har avslutats 800 timmar.Projektpresentation förberedd för animationen, 3dsmax, v-ray-program; Xeon 16-kärnor 48 GB ram dell arbetsstation hårdvara användes.

Projektnamn : Kalamis Liman Restaurant, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restaurang

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.