Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

Territoria Festival

Företagsidentitet Identiteten för en åttonde festivalen för samtida konst "Territoria". Festivalen presenterar originella och experimentella verk av samtida konst i olika genrer. Uppdraget var att märka festivalens identitet och utveckla intresset för den bland målgruppen, skapa en organisationsstruktur som lätt kan anpassas till nya teman. Grundidén var tolkning av samtida konst som ett annat perspektiv på världen. Det är så slagordet "Konst från ett annat perspektiv" och dess grafiska insikt har dykt upp.

Projektnamn : Territoria Festival, Designers namn : Oxana Paley, Kundens namn : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Företagsidentitet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.