Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Rekreationsanläggningar

Winter under the roof

Rekreationsanläggningar I Astana finns det ingen skidaktiviteter för berg. För bergaktiviteter och förbereda sig för att tävla i alpint skidåkning uppfanns objekt som kallas inomhus skidcenter. Det tillhandahåller tre typer av spår för olika ägarkompetenser för skidåkning. Designade står för åskådare att titta på sportevenemang. Hotell designat för utländska idrottare och besökare center. På fasaden återspeglar idén om bergsklyftan is täckt med snö. Stödcentralens stillbild liknar istappar. Idén om ett sådant centrum syftar till att främja skidåkning i Kazakstan.

Projektnamn : Winter under the roof, Designers namn : Ozimuk Tatyana, Kundens namn : The diploma project.

Winter under the roof Rekreationsanläggningar

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.