Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sensorkran

miscea LIGHT

Sensorkran Det olika LIGHT-sortimentet av sensoraktiverade kranar har en integrerad tvålutmatare konstruerad direkt i kranen för bekvämlighet och maximala handhygieniska fördelar. Med hjälp av snabb och pålitlig sensorteknik distribuerar den tvål och vatten för en hygienisk och ergonomisk handtvättupplevelse. Den inbyggda tvålutmataren aktiveras när en användares hand passerar över tvålssektorn. Tvål utmatas sedan endast när en användares hand placeras under tvålutloppet på kranen. Vatten kan tas emot intuitivt genom att hålla händerna under vattenuttaget.

Projektnamn : miscea LIGHT, Designers namn : Rob Langendijk, Kundens namn : miscea GmbH.

miscea LIGHT Sensorkran

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.