Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Detaljhandeln

Sport In Street

Detaljhandeln Vi startade designen med olika humörbrädor som bestämde olika ungdomsintressen. Teman teknik, socialt nätverk, streetart och naturen antogs för att skapa en gatukulturbutik. Industriella material användes i alla möbler i hela butiken för att skapa en cool outlook tillsammans med naturliga material som värmer upp atmosfären och strävar efter den känsliga balansen. Den intrikata designen orsakar stor spänning i butikens dolda hörn.

Projektnamn : Sport In Street , Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Detaljhandeln

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.