Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring Och Örhänge

Droplet Collection

Ring Och Örhänge Droplets smykkekollektion hämtar sin inspiration från lugnet och skönheten i vattendropparna. Genom att kombinera 3D-design och traditionell arbetsbänksteknik undersöker det bildandet av droppar på ett blad. Den polerade 925 silverfinishen efterliknar den reflekterande ytan på vattendropparna medan pärlor med sötvatten också är lekfullt integrerade i designen. Varje vinkel på ringen och örhängen visar en annan formation, vilket håller designen mångsidig.

Projektnamn : Droplet Collection, Designers namn : Lisa Zhou, Kundens namn : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Ring Och Örhänge

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.