Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affärsområde & Vip Väntrum

Commercial Area, SJD Airport

Affärsområde & Vip Väntrum Projektet går med i den nya trenden inom grön design Flygplatser i världen, det innehåller butiker och tjänster i terminalen och får passageraren att gå igenom en upplevelse under hans instans. GREEN Airport Design Trend innehåller utrymmen med ett grönare och mer hållbart designvärde för aeroportuary. Det totala kommersiella utrymmet tänds av naturligt solljus tack vare en monumental glasfasad som vetter mot banan. VIP Lounge designades med ett organiskt och vanguardistiskt celldesignkoncept i åtanke. Fasaden tillåter integritet i rummet utan att blockera utsikten mot utsidan.

Projektnamn : Commercial Area, SJD Airport, Designers namn : sanzpont [arquitectura], Kundens namn : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Affärsområde & Vip Väntrum

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.