Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Athos

Soffbord Inspirerat av mosaikpanelerna som skapats av den brasilianska modernistkonstnären Athos Bulcao, var detta soffbord med dolda lådor designat med syften att föra skönheten i sina paneler - och deras ljusa färger och perfekta former - in i det inre rymden. Ovanstående inspiration kombinerades med ett barnhantverk bestående av fyra tändstickor limmade ihop för att bygga ett bord för ett dockhus. På grund av mosaiken hänvisar tabellen till en pusselbox. När de är stängda kan inte lådorna märkas.

Projektnamn : Athos, Designers namn : Patricia Salgado, Kundens namn : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Soffbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.