Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Träspel

BlindBox

Träspel BlindBox är ett träspel som kombinerar pussel med minnesspel och stärker känslorna som att höra och röra. Det är ett turbaserat spel för två spelare. Spelaren som samlar sina egna kulor innan den andra spelaren vinner. Horisontella lådor flyttas av spelare för att anpassa hålen i mitten av dem för att skapa vertikala banor för kulor att falla ner. Spelet kräver strategiska tänkande för att blockera din motståndare, ett bra minne för rätt drag och hög uppmärksamhet för att ta reda på var din kulor flytta till.

Projektnamn : BlindBox, Designers namn : Ufuk Bircan Özkan, Kundens namn : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Träspel

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.