Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord Och Matbord

Air table

Soffbord Och Matbord Hur det lätt kan gå från ett lågt soffbord till ett fullt matbord eller till och med ett skrivbord är ganska intressant. De metalliska rören kan ställas i två olika positioner genom rotation. Träskivorna vänds med gångjärn som gör att du kan öka bordets yta. Namnet på detta möbel hämtar inspiration i MacBook Air, på grund av sin lita vikt, både fysiskt och visuellt.

Projektnamn : Air table, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : M3 Claudio Sibille.

Air table Soffbord Och Matbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.