Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kolonnstrålekonstruktion

Brackets

Kolonnstrålekonstruktion Konstruktionen är en teknisk lösning för att tillhandahålla modulerade system för att rehabilitera de värdelösa utrymmena på tak över hela världen samtidigt som de anpassas till den tidigare strukturen i varje byggnad. En av dess multifunktioner är att spara el. Det var också estetiskt utformat för att fungera i det inre, oavsett om det var klädnad som tillhandahålls i det, i olika material eller ytbehandlingar, eller med inrednings accenter som bänkskivor, bord och partitioner. Det tillhandahåller också ett solvärmeanläggning som gör utrymmen energiskt hållbara.

Projektnamn : Brackets, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Kolonnstrålekonstruktion

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.