Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Klocka

PIXO

Digital Klocka Konceptet är på väg att "digitalisera" den "rullande siffran" på den mekaniska klockan på 70-talet. Med sin fulla punktmatrisdisplay kan PIXO visa de flytande animerade "rullande" siffrorna. Till skillnad från andra digitala klockor med pushers har PIXO endast en vridbar krona för att använda alla lägen som inkluderade: Time mode, World time, Stopwatch, 2 Alarm, Hourly chime och Timer. Den övergripande designen är inriktad på personer som gillar digitala saker med nytt utförande. Den olika färgkombinationen och unisex-väskekonstruktion kan passa olika användares preferenser.

Projektnamn : PIXO, Designers namn : PIXO TEAM, Kundens namn : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digital Klocka

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.