Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fordon

Shark

Fordon Shark är ett konceptfordon som kan förvandla dragkraft till en användbar kraft för att flyga. Sharks designfilosofi är att fånga Dragkraften först och sedan, när fordonet lyfts upp från marken på grund av luftflödesmotståndet, kommer det att passera luftflödet genom hålen på armarna. Dessa hål öppnas och stängs snabbt och på ett sätt som Shark kan hålla sig mer balanserad.

Projektnamn : Shark, Designers namn : Amin Einakian, Kundens namn : Amin Einakian.

Shark Fordon

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.