Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Logistiksystem

link

Urban Logistiksystem Link är ett synkroniserat urbana logistiksystem som använder sig av befintlig infrastruktur för kollektivtrafik. Systemet möjliggör sömlös och hållbar distribution av gods i staden. Det är ett nätverk som ansluter mellan konsolideringscentra, grannlagringsutrymmen och lokala företag med en flotta av robotiska elfordon. Genom att följa bussar och spårvagnar navigerar fordonen genom staden utan att störa trafiken. Link-systemet förkortar distributionsavstånden och reducerar därmed behovet av lastbilar och öppnar leveransalternativ under den senaste halva milen.

Projektnamn : link, Designers namn : Ayelet Fishman, Kundens namn : Ayelet Fishman.

link Urban Logistiksystem

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.