Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljus

Louvre

Ljus Louvre ljus är en interaktiv bordslampa inspirerad av det grekiska sommarsolljuset som passerar lätt från stängda fönsterluckor genom Louvres. Det består av 20 ringar, 6 av kork och 14 av plexiglas, som ändrar ordning på ett lekfullt sätt för att transformera diffusion, volym och ljusets slutliga estetik enligt användarens önskemål och behov. Ljus passerar genom materialet och orsakar diffusion, så inga skuggor visas på sig själv och inte på ytorna runt det. Ringar med olika höjder ger möjlighet till oändliga kombinationer, säker anpassning och total ljusstyrning.

Projektnamn : Louvre, Designers namn : Natasha Chatziangeli, Kundens namn : natasha chatziangeli.

Louvre Ljus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.