Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Läskedryckförpackningar

Coca-Cola Tet 2014

Läskedryckförpackningar Att skapa en serie Coca-Cola-burkar som sprider miljontals Tết-önskemål i hela landet. Vi använde Coca-colas Tết-symbol (Swallow Bird) som en enhet för att bilda dessa önskemål. För varje burk var hundratals handritade svalor utformade och ordnade ordentligt runt ett anpassat manus, som tillsammans bildar en serie meningsfulla vietnamesiska önskemål. "En" betyder fred. "Tài" betyder framgång, "Lộc" betyder välstånd. Dessa ord utbyts vida under hela semestern och pryder traditionellt Tết-dekorationer.

Projektnamn : Coca-Cola Tet 2014, Designers namn : Rice Creative, Kundens namn : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Läskedryckförpackningar

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.