Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

C&C Design Creative Headquarters

Kontor Det kreativa huvudkontoret för C&C Design ligger i en postindustriell verkstad. Byggnaden omvandlas från en röd tegel fabrik på 1960-talet. Med tanke på att skydda byggnadens nuvarande situation och historiska minne har designteamet försökt göra sitt bästa för att undvika skador på den ursprungliga byggnaden i inredningen. Många granar och bambu används i inredningen. Öppningen och stängningen och utbytet av utrymmen är snyggt tänkta. Belysningskonstruktionerna för olika regioner återspeglar olika visuella atmosfärer.

Projektnamn : C&C Design Creative Headquarters, Designers namn : Zheng Peng, Kundens namn : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Kontor

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.