Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsdesign

Brockman

Kontorsdesign Som ett värdepappersföretag baserat i gruvhandeln är effektivitet och produktivitet viktiga aspekter i affärsrutinen. Designen var ursprungligen inspirerad av naturen. En annan inspiration som syns i designen är betoningen på geometri. Dessa nyckelelement var i framkant av designen och översattes således visuellt genom användning av geometriska och psykologiska förståelser av form och rymd. För att upprätthålla prestige och rykte för den kommersiella byggnaden i världsklass, skapas en unik företagsarena genom användning av glas och stål.

Projektnamn : Brockman , Designers namn : Catherine Cheung, Kundens namn : THE XSS LIMITED.

Brockman  Kontorsdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.