Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostäder

Baan Citta

Bostäder Det viktigaste designkonceptet var att skapa en Shambhala på jorden - ett mytiskt rike som beskrivs som ”det rena landet” i forntida buddhistiska texter. Buddhister tror att skapandet av Shambhala är skapandet av det ultimata andliga paradiset. En av de mest lugnande men överraskande aspekterna av Baan Citta-designen är användningen av färg. Konservativt är neutrala färger det framstående färgschemat som har valts av designers för moderna hem. Baan Citta demonstrerar moderniteten hos färgglädje på en neutral palett mitt i jordens färger i naturen.

Projektnamn : Baan Citta, Designers namn : Catherine Cheung, Kundens namn : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Bostäder

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.