Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband Och Brosch

I Am Hydrogen

Halsband Och Brosch Designen är inspirerad av den Neoplatonic filosofin om makrokosmos och mikrokosmos, och ser samma mönster som återges i alla kosmosnivåer. Med hänvisning till det gyllene förhållandet och eftersläppssekvensen har halsbandet en matematisk design som efterliknar phyllotaxismönstren som observerats i naturen, sett i solrosor, prästkragar och olika andra växter. Den gyllene torusen representerar universum, inneslutet i tidens tyger. "I Am Hydrogen" representerar samtidigt en modell av "The Universal Constant of Design" och en modell av universumet självt.

Projektnamn : I Am Hydrogen, Designers namn : Ezra Satok-Wolman, Kundens namn : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Halsband Och Brosch

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.