Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brosch

Nautilus Carboniferous

Brosch Broschen "Nautilus Carboniferous" utforskar naturens heliga geometrier som hänför sig till det gyllene förhållandet. Med användning av högteknologiska material tillverkades broschen med 0,40 mm kolfiber / Kevlar-kompositark och noggrant konstruerade komponenter i guld, palladium och en Tahitisk pärla. Broschen är helt handgjord med största uppmärksamhet på detaljer och representerar skönheten i naturen, matematiken och förhållandet mellan de två.

Projektnamn : Nautilus Carboniferous, Designers namn : Ezra Satok-Wolman, Kundens namn : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Brosch

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.