Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Barstol

Barcycling Chair

Barstol Barcycling är en barstol som är designad med sporttema. Det tar uppmärksamhet med bilden av dynamik på barstolen, tack vare cykelsadel och cykelpedal. Skapa skelettet i sätetets polyuretan och toppen av sätet täckt med handsydd läder . Medan mjukheten i polyuretan, naturläder och sömnad för hand sy symboliserar hållbarhet. Till skillnad från den fasta stolstolen som fotstödets position inte kan ändras, gör barcykling det möjligt att variabla sittplatser med att hålla pedalerna på olika platser. Sammanträde.

Projektnamn : Barcycling Chair, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barstol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.