Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matbord

Octopia

Matbord Octopia av ArteNemus är en tabell baserad på morfologin hos en bläckfisk. Konstruktionen är baserad på en central kropp med en ellipsoidform. Åtta organiskt formade ben och armar kommer ut radiellt och sträcker sig från denna centrala kropp. En glastopp betonar visuell tillgång till skapelsens struktur. Octopias tredimensionella utseende betonas av kontrasten mellan träfanérens färg på ytorna och träfärgen på kanterna. Octopias avancerade utseende betonas av användningen av träslag av exceptionell kvalitet och av enastående utförande.

Projektnamn : Octopia, Designers namn : Eckhard Beger, Kundens namn : ArteNemus.

Octopia Matbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.