Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger städer med dig. Meddelandet som NTT East Japan Corporate Sales Promotion förmedlar finns i denna skrivkalender. Den övre delen av kalenderarken är en utskärning av färgglada byggnader och de överlappande bladen utgör en lycklig stad. Det är en kalender man kan njuta av att ändra landskapet i byggnadslinjen varje månad och fyller dig med en känsla av att vara lycklig hela året igenom.

Projektnamn : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalender

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.