Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Detta är en skrivkalender med en utskuren design med säsongsmotiv på utsökt prägling. Höjdpunkten i designen är när den visas, säsongsmotiven ställs in i en vinkel på 30 grader för bästa visning. Denna nya form uttrycker NTT COMWAREs nya känsla för att generera nya idéer. Tanken ägnas åt kalenderfunktionen med gott om skrivutrymme och styrda linjer. Det är bra för snabb visning och lätt att använda, med originalitet som skiljer det från andra kalendrar.

Projektnamn : NTT COMWARE “Season Display”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalender

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.