Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Kampanjkalendern på portalwebbplatsen, goo (http://www.goo.ne.jp) är en funktionell kalender med arket för varje månad som förvandlas till en ficka som låter dig behålla och hantera dina visitkort, anteckningar och kvitton . Temat är Red String för att visa bandet mellan goo och dess användare. Båda ändarna på fickan hålls faktiskt av röda sömmar som blir designens höjdpunkt. En kalender i en trevlig uttrycksfull form, det är helt rätt för 2014.

Projektnamn : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalender

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.