Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

5x5

Stol 5x5-stolen är ett typiskt designprojekt där begränsningen erkänns som en utmaning. Stolstolen och ryggen är gjorda av xilith vilket är mycket svårt att forma. Xilith är råmaterialet som kan hittas 300 meter under markytan och är försett med kol. För närvarande kastas majoriteten av råvaran bort. Ur miljösynpunkt genererar detta material avfall på jordens yta. Därför verkade idén om stolens design vara mycket provocerande och utmanande.

Projektnamn : 5x5, Designers namn : Barbara Princic, Kundens namn : Sijaj Hrastnik.

5x5 Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.