Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inredning

Wild Life

Inredning Design handlar om kreativitet, och kreativitet handlar om överraskningar! När det vilda livet möter modernismen och faller perfekt i harmoni, är det när överraskningar skapas! Designern kombinerade modern enkelhet med etniska äventyr för ett unikt utrymme. Hon använde en neutral färgpalett av vit, beige och grå för väggar och möbler, med ett tillägg av färg accenter i väggkonst och belysningsarmaturer. För att göra ett uttalande vid ingången introducerade designern en flygande soffa med kohud tillsammans med hängande glasbollar alla fyllda med konstgjorda växter för ett livligt friskt utseende. Njut av det vilda livet!

Projektnamn : Wild Life, Designers namn : Shosha Kamal, Kundens namn : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Inredning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.