Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotyp

Samadara Ginige Personal Identity

Logotyp Samadara Ginige personliga identitet (logotyp) är en symbol för enkelhet och sofistikering. Det snygga monogramet som innehåller hennes initialer “s” och “g” har presenterats i många gallerier och artiklar. I sin logotyp ritad med en enda rad är de två bokstäverna kreativt anslutna och sammanflätade och avslöjar hennes fantasifull designförmåga med en touch av kvinnlighet. Samadara är både en designer och en utvecklare. Den övergripande designen påminner oss om oändlighetssymbolen som visar hennes förmåga att leverera ende till slutlösningar från design till utveckling.

Projektnamn : Samadara Ginige Personal Identity, Designers namn : Samadara Ginige, Kundens namn : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logotyp

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.