Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Barnstol

oUeat

Multifunktionell Barnstol nuun barn design tillsammans med Bruna Vila och Núria Motjé, designar och producerar multifunktionella möbler för barn, med en speciell linje för hem med tvillingar eller syskon i liknande ålder. Tillverkad av trä och vita tavlanläggningar, kollektionen är tillägnad barn från 6 månader upp till 10 års ålder och är utformad för att stimulera kreativitet och lek, som är huvudaktiviteten i barndomen. Dessutom kan dessa möbler kontinuerligt återvinnas och återanvändas och tar minst möjliga utrymme för att anpassa dem till varje ögonblicks behov.

Projektnamn : oUeat , Designers namn : nuun kids design, Kundens namn : Nuun kids design.

oUeat  Multifunktionell Barnstol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.