Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vattenkran Blandare

Straw

Vattenkran Blandare Konstruktionen av Straw-kranens bassängblandare är inspirerad i de rörformade formerna av unga och roliga dricksstrån som levereras med en uppfriskande drink på sommaren eller en varm drink på vintern. Med detta projekt ville vi skapa ett objekt med modern, streckande och rolig design samtidigt. Förutsatt att bassängen är en behållare, avsåg den initiala idén att betona kranen som kontaktelement med användaren, precis som dricksstråarna är kontaktpunkten för en drink.

Projektnamn : Straw, Designers namn : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Kundens namn : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Vattenkran Blandare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.