Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Elcykel

ICON E-Flyer

Elcykel ICON och Vintage Electric samarbetade för att designa denna tidlösa elcykel. ICON E-Flyer är designad och byggd i Kalifornien i låg volym och gifter sig med vintage design med modern funktionalitet för att skapa en distinkt och kapabel personlig transportlösning. Funktioner inkluderar ett 35 mils intervall, 22 MPH topphastighet (35 MPH i tävlingsläge!) Och en två timmars laddningstid. Extern USB-anslutning och laddningsanslutningspunkt, regenerativ bromsning och komponenter av högsta kvalitet genomgående. www.iconelectricbike.com

Projektnamn : ICON E-Flyer, Designers namn : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Kundens namn : ICON.

ICON E-Flyer Elcykel

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.