Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinhus

Crombe 3.0

Vinhus Crombé-vinhusbutikskonceptets mål var att få kunderna att uppleva ett helt nytt sätt att shoppa. Den grundläggande idén var att starta från utseendet och känslan i ett lager, som vi senare lägger till ljus och finess. Även om vinerna presenteras i originalförpackningen, garanterar de rena linjerna i metallramarna fortfarande kännedom och perspektiv. Varje flaska hänger i ramen i samma lutning som sommelier skulle tjäna dem i. 12-racket innehåller champagnar och skåp. Per skåp kan kunder säkert lagra upp till 30 flaskor.

Projektnamn : Crombe 3.0, Designers namn : Five Am, Kundens namn : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinhus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.