Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Flowing Arcs

Ring Denna ring är utformad för att utmana det konventionella konceptet att de flesta ringr är runda. Består endast av bågar som flyter i en kontinuerlig linje och kan bäras på antingen ett finger eller två angränsande fingrar. Eftersom det inte är cirkulärt som de flesta andra ringr, skulle det vara kul att ta reda på olika sätt att bära den och också uppskatta och njuta av som en objet d'art när den inte bärs. Denna mångsidiga ring kan anpassas med olika metaller och ädelstenar enligt kundens specifikationer.

Projektnamn : Flowing Arcs, Designers namn : Sun Hyang Ha, Kundens namn : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Ring

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.