Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang Och Bar

Wah Marathi

Restaurang Och Bar Enkelhet är nyckeln till denna boutiestaurang. Det spelar med ett jordiskt utseende medan en streck med djärva färger i form av traditionell lokal konst-e-fakta, skärmar och merkantil fungerar som förband. Naturliga element - trä, stenar och det engagerande spelet av ljus och skugga uppliver den gudomliga upplevelsen medan du flyter från en sektion till en annan. Den skildrar den indiska filosofin ganska genialt och erbjuder en funktionell men emotionell och visuell glädje också.

Projektnamn : Wah Marathi, Designers namn : Ketan Jawdekar, Kundens namn : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restaurang Och Bar

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.