Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffeset

Relax

Kaffeset Det primära syftet med uppsättningen är att uppmuntra näring av relationer. Det syftar till att föra tillbaka den åldriga traditionen att dricka kaffe till dagens snabba värld. Industriens betongens ensemble och det känsliga porslinet skapar en ovanlig kontrast och de olika strukturerna belyser varandra. Förhållandet stärkande syftet med uppsättningen visar sig i de komplementära formerna av föremålen. Eftersom kopparna inte kan stå på egen hand, bara när de placeras i deras delade bricka, uppmanar kaffesatsen människor att chatta med varandra medan de har kaffe.

Projektnamn : Relax, Designers namn : Rebeka Pakozdi, Kundens namn : Pakozdi.

Relax Kaffeset

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.